Medlemskaber

Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning – om du ønsker at styrke- eller holdtræne. Ingen kort- eller oprettelsesgebyr. Medlemskabet betales via PBS og giver ret til fri træning i Sport og Fitness Haderslev. Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem. Sport og Fitness Haderslev forbeholder sig ret til ændring af den månedlige PBS-indbetaling i forbindelse med eventuelle forud annoncerede prisstigninger.

*Skal være fyldt 60 år og være medlem af ældresagen.

Priser

DIBS medlemskab Pris pr. mdr.
DIBS Ældresagen* kr. 185,-
DIBS Pensionist kr. 209,-
DIBS Studerende kr. 209,-
DIBS Basis kr. 235,-
DIBS Danmarkskort kr. 299,-
 

Øvrige priser:

1 gang træning/hold kr. 50,-
 
Personlig programlægning kr. 0,-
Personlig programopfølgning kr. 0,-
Kortgebyr glemt kort kr. 0,-
Kortbebyr bortkommet kort kr. 50,-
Leje af bikesko kr. 0,-
Udeblivelse fra hold (dog ikke venteliste) kr. 30,-

Unge/børn under 14 år?

Såfremt du er under 14 år, skal du træne i følge af en voksen, af sikkerhedsmæssige årsager. Er du over 14 år vurderer vi at du kan træne på egen hånd – dog kræver vi en underskrift fra dine forældre, som accept af, at du tegner et medlemskab hos os.

Berosættelse

Berostilling kan kun ske såfremt du har et DIBS-medlemskab. Berostilling kan kun ske fremadrettet og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan ikke berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Modregningen i dit medlemskab grundet berosætning sker med en forsinkelse på op til indeværende måned plus én måned. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder:

1. Berosætning kan ske online via www.haderslev.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Pause medlemskab”. Login for at pause dit medlemskab. Du kan berosætte dig i minimum 7 dage og op til 3 mdr. af gangen online. Ønsker du, at berosætte dig yderligere, henviser vi til punkt 2 og punkt 3.

2. Berosætning skal ske via e-mail til haderslev@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstarts dato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en retur-mail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 

3. Berosætning kan også ske via personligt fremmøde i receptionen. Du modtager en kvittering – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse.

Opsigelse

Kontante medlemskaber kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for et DIBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse mht. et DIBS-medlemskab kan IKKE ske mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder:

1. Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen. 

2. Udmeldelse via mail til haderslev@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse.

3. Udmeldelse kan i også ske via personligt fremmøde i receptionen. Du modtager en kvittering – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse.

DIBS gebyr

Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,86 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.

Vi tilbyder

  • Fri adgang til hele centeret
  • GRATIS oprettelse
  • GRATIS programlægning
  • GRATIS program opfølgning
  • GRATIS berostillelse
  • GRATIS udmeldelse
  • GRATIS medlemskort
  • GRATIS parkering

Betaling via MobilePay

I Sport og Fitness Haderslev modtager vi IKKE kontanter i centeret – dog tilbyder vi betaling via MobilePay.